Kayıp Lise Öğrencisinin Cesedi Bulundu

Bolu'da yaşanan olayda, bir süre önce kaybolan liseli Eren'in, ormanda cesedi bulundu. Şans eseri bulunan ceset şu an inceleniyor.

Neden Öldüğü Bilinmiyor...

Bolu Anadolu Teknik Lisesi Bilgisayar Bölümü öğrencisi Eren Yiğit, 16 Şubat günü öğle saatlerinde para istemek için öğle saatlerinde akrabası Sabahattin Bozoğlu'nun işyerine gittikten sonra kayıplara karıştı. 
Olayın ardından lise öğrencisinin ailesi, polise giderek kayıp ihbarında bulundu. 
Polis ekipleri, Eren Yiğit’in bulunması için çalışma başlattı. Aramalar, Yiğit’in kız arkadaşına cep telefonundan çekip gönderdiği videonun bulunduğu Sarıcalar Mahallesi’nde yoğunlaştı. Ancak bu bölgede yapılan aramalarda herhangi bir sonuç alınamadı. 
Çakmaklar Çamlığı mesire alanına yaklaşık üç kilometre uzaklıkta ormanda gezintiye çıkan iki genç, Eren Yiğit’in cesedini buldu.
Eren Yiğit’in cenazesi, otopsi yapılmak üzere İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi morguna kaldırıldı.

NTV

02 Mar 2015 - 10:18 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler