Kar Yağışı Tekrar Yurdumuzu Etki Altına Alacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşları kar yağışı konusunda uyardı. Balkanlardan gelen soğuk havanın, yurdun bazı kesimlerinde kar yağışı şeklinde olacağı belirtildi.

Balkanlardan gelen soğuk havalar, yurdun bazı kesimlerinde kar yağışı görülmesine sebep olacak.

 Pazar günü sıcaklıkların düşmesi ile birlikte özellikle Trakya'da Kırklareli çevresinde ve Bursa'nın yüksek yerlerinde karla karışık yağmurun görülmesi bekleniyor. Çarşamba gününden itibaren ise soğuk ve karlı hava dalgası yurdun büyük bir bölümünde etkili olacak. İç Anadolu, Orta Karadeniz, Doğu Anadolu bölgelerinde karla karışık yağmur görülecek, sıcaklık değerleri ise hissedilir derecede düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün yurt genelinde hava sıcaklığının 3 ila 8 derece artmasının beklendiğini bildirdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeybatı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Trakya ile Çanakkale'nin batı ilçelerinin yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının, yurt genelinde 3 ile 8 derece artması bekleniyor. Rüzgarın ise kuzey ve doğu kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, güneybatı bölgelerde güney yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Kıyı Ege'de kuvvetli olarak esmesi öngörülüyor.

BUZLANMA VE SİS UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sabah ve gece saatlerinde yurdun, iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesinin beklendiğini belirtirken, yaşanabilecek görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.

milliyet

06 Mar 2015 - 13:18 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler