İşsiz İş ve Meslek Danışmanları Başbakan ile görüştü

İşsiz İş ve Meslek Danışmanları Platformu üyeleri Ak Parti Grup toplantısının bitiminde Başbakan Tayyip Erdoğan'a üzerinde Yavuz Sultan Selim'in '' Didar Olur '' isimli şiirinin de bulunduğu Kütahya çinileri ile süslenmiş bir tabak hediye ederek.

 

İşsiz İş ve Meslek Danışmanları Platformu üyeleri Ak Parti Grup toplantısının bitiminde Başbakan Tayyip Erdoğan'a üzerinde Yavuz Sultan Selim'in '' Didar Olur '' isimli şiirinin de bulunduğu Kütahya çinileri ile süslenmiş bir tabak hediye ederek...

 

İşsiz İş ve Meslek Danışmanları Platformu üyeleri Ak Parti Grup toplantısının bitiminde Başbakan Tayyip Erdoğan'a üzerinde Yavuz Sultan Selim'in '' Didar Olur '' isimli şiirinin de bulunduğu Kütahya çinileri ile süslenmiş bir tabak hediye ederek, sorunlarını dile getirdikleri iki sayfalık bir de mektup-dosya verdiler.

 

İşsiz İş ve Meslek Danışmanlarının Başbakanım atanmak istiyoruz sizden atanmayı talep ediyoruz sözleri üzerine Başbakan Erdoğan '' Prosedür neyse bakarız ona göre bir şeyler yaparız '' yanıtını verdi.

 

İşsiz İş ve Meslek Danışmanları Platformu üyelerinden Ulviye Altan: ''Sınavı kazandıkları halde atamaları yapılmayan işsiz İş ve Meslek Danışmanlarının duaları ve destekleri ile Türkiye'nin farklı illerinden Ankara'ya gelerek durumumuzu sayın Başbakanımıza anlatma fırsatını bulduk. Sayın Başbakanımıza bizlere zaman ayırıp dinlediği için teşekkür ediyoruz. Kendisinin gençlik, aile, üç çocuk ve emeklerin zayi olmaması noktasındaki hassasiyetlerini biliyoruz. Bu nedenle bizlerde işsizlikten dolayı evlenememiş ve aile olamamış gençler olarak emeklerimizin zayi olmaması noktasında taleplerimizi Başbakanımıza mektup-dosya şeklinde iletmiş bulunuyoruz. Özellikle İMD projesinin Başbakanımız için çok önemli olduğunu, mevcut göstergelerde projenin tuttuğunu fakat İŞKUR'da görev yapan 3.895 İMD'nin başarılı olmakla birlikte 77 milyonluk ülkeye sayıca yetmediğini, bu nedenle de yeni bir İMD atamasının yapılmasının, hedeflenen % 5 işsizlik noktasında daha hızlı yol alınacağını yönündeki düşüncelerimizi belirtmiş bulunuyoruz. Artık bizlerde KPSS puanlarımız ile atanmak ve bu millete hizmet yolunda çalışmak istiyoruz '' şeklinde konuştu.

 

2012 yılında uygulamaya sokulan İş ve Meslek Danışmanlığı projesi kapsamında Türkiye'de 3.895 İş ve Meslek Danışmanı İŞKUR bünyesinde görev yapıyor. Buna karşılık 2013 yılı içerisinde yapılan İş ve Meslek Danışmanlığı sınavlarını kazanan yaklaşık 7.000 işsiz İş ve Meslek Danışmanı ise atama bekliyor.

16 Oca 2014 - 08:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler