İsmail YK Esra Erol'un Programında Evlenmek İstiyor

Esra Erol'un sunduğu yarışma programında, izleyenler büyük bir şok yaşadı. Ünlü müzisyen İsmail YK, programa Hanife hanıma talip olmak için katıldı.

İsmail YK evlilik arayışına mı girdi?

 Esra Erol'a, İsmail YK konuk oldu. Erol'un loca adaylarından Hanife Hanım'ın hayranı olduğu sanatçı İsmail YK'yı programa talip olarak çıkarması stüdyoda heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu.
Kişisel özelliklerinden bahsederek konuşmaya başlayan İsmail YK'yı gören stüdyodaki seyirciler ve diğer loca adaylarıyla birlikte kendisine şaka yapılan Hanife Hanım da şoke oldu.

İSMAİL YK KİMDİR?

İsmail YK olarak tanıdığımız İsmail Yurtseven 1978 yılında Almanya’da dünyaya geldi. Besteci şarkı sözü yazarı ve aranjör olarak da çalışmata. Kısa zaman içersinde Türk pop müziği dünyasına emin adımlarla giriş yaptı. 2004 yılında Avrupa müzik marketlerinde solo albümü bir çok hayran kazanmasını sağladı.
Yaptığı müzikal çalışmaları tek bir tarz'a bağlanmasını yanlış ve yetersizdir gerekçesi ile reddedip Serbest Türk Müziği,Serbest Çalışmalar veya YK tarzı kavramlarıyla adlandırmıştır. Pop,Dans Pop, Fantazi, Arabesk, Rap, Rock, R&B, Reggae, Tekno müzik, Dubstep,House tarzlarını harmanlayıp denedi.
Hürriyet

06 Mar 2015 - 10:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler