İŞKUR'dan 3 İlde Binlerce Kişiye İstihdam İmkanı!

işkur düzenlediği kariyer etkinlikleri çerçevesinde yeni istihdam olanakları sunuyor. 3 farklı ilde gerçekleştirilecek eğitimlere ve istihdam olanaklarına ilişkin detaylar haberimizde...

İŞKUR tarafından yapılacak etkinlikte iş arayan vatandaşlar için istihdam kariyer günleri devam ediyor.Erzurum, Malatya ve Burdur'da düzenlenen etkinlik vatandaşlara mesleki tanıtma ve istihdam olanağı yaratıyor.

Erzurum'da düzenlenen kariyer günleri Erzincan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün Erzurum Teknik Üniversitesi ortak yürütülüyor.08 Aralık 2016 tarihi saat 13:30 başlayacak olan etkinlikte vatandaşlar mesleki eğitim ve istihdam imkanı sağlanacak.

Malatya'da düzenlenen kariyer günleri Malatya Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü ile İnönü Üniversitesinin ortak yürütülen etkinlik. 2 gün olarak düzenlenecek.1. gün 12 Aralık 2016 tarihinde saat 09:00'da başlayacak. 2. gün  14 Aralık 2016 tarihinde saat 10:00'da yapılması bekleniyor.

Burdur'da düzenlenen kariyer günleri Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gelişim Merkezi ortak yapılan etkinlik.  8 Aralık 2016 tarihinde yapılması planlanıyor.

Kpsscafe mobil uygulamalarımız cep telefonunuza Android ve IOS uygulamasını indirerek gelişmeleri oradan takip edebilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr|BURSA

07 Ara 2016 - 22:04 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler