İş Sağlığı Güvenliği Uzmanlığı Sınavı Sonuçları Açıklandı

DUYURU (6 Haziran 2014) 2014 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2014-İSG) Mayıs Dönemi: Sınav Sonuçlarının Açıklanması SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ 24 Mayıs 2014 tarihinde yapılan 2014-İSG Mayıs Dönemi Sınavının, değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

DUYURU

(6 Haziran 2014)

2014 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2014-İSG) Mayıs Dönemi: Sınav Sonuçlarının Açıklanması

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

24 Mayıs 2014 tarihinde yapılan 2014-İSG Mayıs Dönemi Sınavının, değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar sınav sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Sınav sonuçlarına ilişkin sayısal bilgilere ve sınav sorularının %10'undan oluşturulan Temel Soru Kitapçığı'na aşağıdaki bağlantılardan erişilebilecektir.

A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Testi (%10)
B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Testi (%10)
C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Testi (%10)
İş Yeri Hekimliği Testi (%10)

07 Haz 2014 - 11:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler