İçişleri bakanlığı 1200 sözleşmeli personel alımı mülakat duyurusu yayınlandı!

İçişleri Bakanlığı tarafından alımı yapılacak 1200 Sözleşmeli (Büro Memuru) Personel Alımına ilişkin sözlü sınav duyurusu yayınlandı. AYRINTILAR HABERİMİZDE!

İçişleri Bakanlığı tarafından alımı yapılacak 1200 Sözleşmeli (Büro Memuru) Personel Alımına ilişkin sözlü sınav duyurusu yayınlandı.

Mülakatları şu bölgelerde yapacak:

Ankara Bölgesi,

İzmir Bölgesi,

Antalya Bölgesi,

Mardin Bölgesi,

İstanbul Bölgesi,

Şanlıurfa Bölgesi,

Trabzon Bölgesi,

Samsun Bölgesi.

Mülakatlar 8 Nisan’da başlayacak ve 19 Nisan’a kadar devam edecek.

İçişleri Bakanlığı’ndan önemli uyarı!

İçişleri bakanlığı resmi internet sitesinde olası hak kayıplarının yaşanmaması ve adayların mağdur olmamaları için şu önemli uyarıyı yayınladı:

“Günlü Katılım Listelerinde açık adresleri belirtilen adayların sınava girecekleri Bakanlık Sınav Komisyonu(merkez teşkilatında ilan edilen unvanlar için) ve Bölgesel Sınav Komisyonlarının(taşra teşkilatında ilan edilen unvanlar için) bulunduğu sınav yerinde ilgili adayların Günlü Katılım Listelerinde belirtilen tarih ve saatte hazır bulunmaları ve yanlarında onaylı kimlik belgelerinden (Nüfus Cüzdanı, sürücü belgesi veya geçerlilik süresi bitmemiş pasaport) herhangi birini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Söz konusu belgeleri ibraz etmeyen adaylar sınava alınmayacak olup, hak talebinde de bulunamayacaklardır.”

Mülakat listeleri için aşağıdaki linke tıklayınız:

https://www.icisleri.gov.tr/2019-yili-4b-sozlesmeli-personel-girissozlu-sinavina-katilmaya-hak-kazananlar-adaylara-ait-gunlu-katilim-listesi

22 Mar 2019 - 15:01 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Şehsuvar - Bunca iş konusunda ilan var ama hiç biri beş para etmez... insanları kısıtladılar. İş için keskin sınırlar koydular.mesela yaş 31 27 ... ya da başka işanlarda yok 5 yıl deneyim. Yani kısacası her iş ilanına bakınça sinir katsayım artıyor.iş ilanı var başvuru nereye linki yok...insanların umutlarıyla oynamın...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 15:01


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler