Google Apple'a fark attı

Apple kullanıcıları, işletim sisteminden dolayı fazla esnek davranamıyorlar. Apple firması da bazı uygulamalarda Android uygulamalarının gerisinde kaldı. Bunlardan birisi de harita servisi.

Apple mobil servisleri gün geçtikçe gelişiyor fakat Google'ın servislerini yakalayamadıkları alanlarda var.

 Apple'ın mobil uygulamaları, her yeni iOS sürümüyle birlikte bir miktar gelişiyor. Ancak genel olarak varsayılan uygulamaların değişmediğini söylemek mümkün.
Bu uygulamaların tasarımı ve işlevselliği, sizin için "yavan" kalmaya başladıysa, üzülmeyin çünkü araştırmalar yalnız olmadığınızı söylüyor. Ancak durum elbette çaresiz değil. O halde gelin, iPhone'un varsayılan uygulamaları için en iyi alternatiflere göz atalım.

Haritalar yerine Google Maps

Apple'ın harita uygulaması, ilk çıktığı zamanki kadar kötü değil ancak halen Google Maps'e yetişemiyor. Google Maps'teki veriler, daha zengin ve güncel.

Safari yerine Chrome

Safari'nin iOS'taki en son sürümü aslında gayet iyi, ama masaüstünde Safari kullanmıyorsanız verilerinizi eşitlemiyorsunuz demektir. Masaüstünde Chrome kullanıyorsanız, iOS'ta da Chrome kullanarak favorilerinizi ve fazlasını eşitleyebilirsiniz.

Chip

06 Mar 2015 - 02:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler