Galatasaray'dan Nihat Doğan'a Ceza!

Özgecan Aslan cinayetinde attığı tweet ile büyük tepki alan Nihat Doğan'a Galatasaray yönetiminden beklenen ceza geldi. Detaylar..

Nihat Doğan Özgecan Aslan cinayetinden sonra attığı tweet ile tüm Türkiye'nin tepkisini çekmiş adeta bir aforoz edilme sürecine girmişti.Son olarak Galatasaray Kulubü üyeliğinden de çıkmamak adına aidatını yatırmıştı. Lakin disiplin kurulunda Nihat Doğan'nın ihracına karar verildi ve böylece Nihat Doğan'nın Galatasaray'la hiç bir ilgisi kalmamış oldu.

Galatasaray Yönetimi’nin bir süredir gündemini meşgul eden Nihat Doğan için sonunda bir adım atıldı.. Galatasaray üyeliğinden ihracı istenen Nihat Doğan oy birliği ile Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

KULÜPLE HİÇ BİR BAĞI KALMADI

Galatasaray Kulübü’nden ihracı istenen Nihat Doğan, oy birliği ile Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Kendisinin Galatasaray Kulübü’nden ihracı istenen Nihat Doğan’a da büyük bir para cezası yolda. 

06 Mar 2015 - 03:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler