Faruk Çelik :" Almanya Teröristler için Güvenli Liman Oldu"

Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden Almanya hükümetine yönelik bir mesaj paylaştı.

Faruk Çelik :" Almanya Teröristler için Güvenli Liman Oldu"
Haber albümü için resme tıklayın

Faruk Çelik :" Almanya Teröristler için Güvenli Liman Oldu"

Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden Almanya hükümetine yönelik bir mesaj paylaştı. Bakan Çelik, Twitter'dan yaptığı açıklamada Almanya ile Türkiye ilişkilerinin önemine vurgu yaparak 'Gurbetçilerimizin acı vatanı, terör örgütlerinin limanı' haline geldi dedi. Faruk Çelik, "1961'den itibaren inşasına katkı sunduğumuz Almanya;gurbetçiler için acı vatan, terör örgütleri için güvenli liman oldu." dedi.

AB Bakanı Ömer Çelik de bugün AB ülkeleriyle ilgili çeşitli açıklamalarda bulunmuştu. İngiltere merkezli bir gazeteye konuşan Çelik, terör konusunda avrupa ülkelerinin iki yüzlü davrandığını, DAEŞ gibi terör örgütlerine yönelik duyarlı davranıldığını fakat PKK ve FETÖ gibi ülkelere bazı AB ülkelerinden destek çıkıldığını söylemişti. Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Çelik,"AB müzakere sürecini şantaj unsuru haline getirdi" demişti.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

15 Eyl 2017 - 15:28 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler