Evli Olan Beren Saat'e Nikah Masası Gafı

Ümit Besen, Kenan Doğulu'nun programında, evli olduğunu unuttuğu Beren Saat'e, sen de nikah masasına oturacaksın deyince olanlar oldu. Kenan Doğulu hemen olaya müdahale ederek, zaten evli olduklarını belirtti.

Şebnem Ferah ve Kenan Doğulu'nun programında, Ümit Besen'in gafı olay oldu.

 Ünlü şarkıcı Ümit BESEN, Şebnem Ferah ve Kenan Doğulu'nun programına katıl ve büyük gaf yaptı. Nikah masası şarkısında seni de orada göreceğiz dedi ve evli olduklarını unuttu. Kenan Doğulu ise biz zaten evliyiz diyerek belirtti. İşte magazin haberimizin detayları...
Ümit Besen, Kenan Doğulu ve Şebnem Ferah'ın jüri üyesi olduğu yarışmaya konuk oldu... Besen, sadece yarışmacıları değerlendirmekle kalmadı, “Nikah Masası” adlı şarkısını da söyledi. Doğulu, şarkı bitiminde oturdukları masayı nikah masasına benzettiğini söyleyince, Besen onun Beren Saat’le evli olduğunu unutarak “Nikah masasında inşallah seni de göreceğiz” dedi. Seyirciyi güldüren bu gafı düzeltmek ise Doğulu’ya kaldı. Ünlü şarkıcı, zaten evli olduğunu ve nikah masasına çoktan oturduğunu belirtti.

kaynak: holigan

06 Mar 2015 - 13:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler