Eşini dövüp parmağını kıran adama 8 yıl hapis cezası verildi

İzmir’de eşini kemer ve oklavayla dövüp parmağını kıran Uğur C., 8 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasına mahkûm edildi.

Eşini dövüp parmağını kıran adama 8 yıl hapis cezası verildi
Haber albümü için resme tıklayın

Buca ilçesinde yaşanan olayda, iki çocuklu S.C., gördüğü şiddet nedeniyle 2017’de evi terk etmek için mahalledeki bir emlakçıdan yardım istedi. Eşi Uğur C. ise tanımadığı bir numarayla mesajlaştığı bahanesiyle eşine şiddet uyguladı. Eşini oklava ve kemerle döven Uğur C. genç kadının parmağını da kırdı.

Uğur C.’ye 27 yıl üç aya kadar hapis talebiyle dava açılırken, ilk duruşmaya kadar tutuklu kaldı.

İzmir 32’nci Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki görülen davanın karar duruşmasına S.C., Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı Neslihan Ersoy Sevindik ve tarafların avukatları katıldı. Tutuksuz sanık Uğur C. ise duruşmaya katılmadı.

Hâkim, Uğur C.’ye ‘cebir ve tehdit ile kişi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan dört yıl, ‘kasten yaralama’ suçundan dört yıl dört ay 15 gün hapis cezası verdi.

Uğur C., ‘hakaret’ suçundan 90 gün ceza aldı, ceza 1800 liraya çevrildi. Sanığa ‘tehdit’ suçundan ceza verilmesine yer olmadığına karar verilirken, ‘eziyet’ suçundan ise beraat çıktı.

Toplamda sekiz yıl dört ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan sanık hakkında herhangi bir indirim uygulanmadı, ayrıca işlediği suçun niteliği göz önüne alınarak hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına yer olmadığı belirtildi. Yargılama sırasında tahliye edilen sanık, cezasının kesinleşmesinin ardından cezaevine girecek.

İOS Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Android Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Ederek İlanlardan Anında Haberdar Olun.

Twitter'da Takip Etmek İçin Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Tıklayınız.

Instagram Sayfamız için Tıklayınız

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

15 Eyl 2019 - 14:17 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler