Esed'in askerleri, camilerdeki Kur'an-ı Kerimlere de kurşun sıkıyor

Suriye ordusu ülke genelinde hedef gözetmeksizin saldırı ve bombardımanlarını sürdürüyor.

Suriye ordusu ülke genelinde hedef gözetmeksizin saldırı ve bombardımanlarını sürdürüyor. Ülkenin birçok bölgesinde binaları ve camileri bombalayan Suriye ordusu, camilerdeki Kur’an-ı Kerimleri de kurşunluyor.Suriye'deki kriz 17. ayını geri bırakırken, ülke içindeki şiddet artarak...
Suriye ordusu ülke genelinde hedef gözetmeksizin saldırı ve bombardımanlarını sürdürüyor. Ülkenin birçok bölgesinde binaları ve camileri bombalayan Suriye ordusu, camilerdeki Kur’an-ı Kerimleri de kurşunluyor.

Suriye'deki kriz 17. ayını geri bırakırken, ülke içindeki şiddet artarak devam ediyor. Suriye ordusu, başkent Şam başta olmak üzere, Halep, Hama, Humus, Dera olmak üzere ülkenin birçok bölgesine yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Savaş uçakları, helikopter, tank ve roketlerle hedef gözetmesizin bombalanan şehirlerde çok sayıda bina ve cami yıkıldı. Saldırılarda her gün çok sayıda masum insan enkaz altında kalarak can veriyor.

Esed’in askerleri, son olarak Şam'ın banliyölerinden İmleyha'da saldırdıkları camiyi adeta harabeye çevirdi. Yayınlanan görüntülerde cami içindeki avizenin yanı sıra camları yere indiren askerler, Kur’an-ı Kerimlerin bulunduğu dolabı adeta kurşun yağmuruna tutukları görünüyor. Askerlerin dolap üzerindeki Kur’an-ı Kerimi kurşunlamaları ise dikkat çekiyor. Görüntüleri çeken şahıs ise cami imamının askerler tarafından bilinmeyen bir yere götürüldüğünü ifade ederek,"Askerlerin Kur’an-ı Kerimi yakın mesafeden kurşun yağmuruna tuttuklarını anlatıyor."

08 Ağu 2012 - 17:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler