En Sevdiğiniz Film Sahneleri Gif Halinde

En Sevdiğiniz Film Sahneleri Gif Halinde Kendine has bir kullanıcı kitlesi hep vardı ama Twitter’ın GIF formatında içerikleri desteklemeye başlaması GIF formatına ilgiyi daha da artırdı.

En Sevdiğiniz Film Sahneleri Gif Halinde

Kendine has bir kullanıcı kitlesi hep vardı ama Twitter’ın GIF formatında içerikleri desteklemeye başlaması GIF formatına ilgiyi daha da artırdı. Mobil uygulamalar da dahil bu formata odaklanan yeni girişimler arasından dikkat çekenlerinden biri Quotacle.

Bazen filmin kendisinden bile daha popülerleşmiş replikleri GIF formatında sunan Quotacle beta versiyonunda olmasına rağmen 143 filmden sahneler barındırıyor. 250 bin satır konuşmadan oluşan içerikler video ve gif olarak indirilebiliyor. Embed seçeneğinin de olduğu servis arşivin genişlemesiyle birlikte filmlerden sahne arayanların bakacağı önemli kaynaklardan biri olmaya aday.

Film arşivinin henüz dar olmasının yanı sıra Quotache’nin şu anki en büyük eksiği GIF formatında içeriğin ölçüsünün embedde belirlenemiyor olması. Özellikle blog yazarları için önemli olan görsel içeriğin boyutları sabit 400×200 olarak bellirlenmiş. İlgilenenler girişimin film arşivlerine buradan ulaşabilirler.
Webrazzi

02 Ağu 2014 - 19:01 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler