Elon Musk Tarihi Hamama Gitti-Tellak Musk'tan Öyle Bir Şey İstedi ki..

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek için Ankara'ya gelen dünyaca ünlü işadamı Elon Musk, hamama gitti. Hamamda Musk'un yaşadıklarını Habertürk Yazarı Arif Doğan anlattı.

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için Türkiye'ye gelen Space X'in kurucusu ve Tesla'nın mucidi Elon Musk, önceki gün hamama gitti. 

Habertürk Gazetesinden Ariif Doğan, kaleme aldığı yazısında Elon Musk'ın hamamda geçirdiği dakiaları ve onu keseleyen 41 yıllık keseci Ali Güvenç ile sohbetini aktardı.

Dünyaca ünlü işadamı, Tesla Motor’un CEO’su Elon Musk, Türkiye ziyareti sırasında yaptığı Atatürk paylaşımlarıyla dikkatleri çekmiş ve Tük halkının beğenisini almıştı Musk, yoğun ziyaretlerinin ardından yorgunluğunu Ankara’nın tarihi Şengül Hamamı’na giderek attı. Ünlü işadamından önce korumaları gelerek hamamı kontrol etti. Cumhurbaşkanlığı korumalarının da eşlik ettiği ekip, “güvenli” notunu verdikten sonra Musk, arkadaşı ile birlikte hamama geldi.

Hamama gelir gelmez kendisi için ayrılan odada peştamalini giyen Musk, önce saunada terledi. 41 yıllık keseci Ali Güvenç, Musk’ı karşıladığını belirterek, “Kendisini önce saunaya davet ettim. Bu arada Türkçe adımı sordu. Yanıtladım. Kendi adını da söyledi. İlk kez geldiğini hissettim çünkü nasıl davranacağını bilmiyordu. Ardından buhar banyosuna götürdüm. Burada kafayı sokunca gelen aşırı sıcaktan rahatsız oldu, giremedi. Göbek taşına aldım hemen. Maşallah boyu çok uzundu. Taşın tümünü neredeyse kapladı”

Onu Köpüğün İçinde Kaybettim

Yaklaşık 1.5 saat Musk’ın hamamda kaldığını söyleyen Ali Güvenç, “Terledikten sonra iyice bir keseledim. Bayağı bir ölü hücre çıktı. Gülerek bana gösterdi kollarını. Ardından köpük banyosuna geçince iyici rahatladı. Kaybettim köpüğün içinde onu. Koruma Nick, yanı başındaydı. ‘Bak’ dedim ‘Senin boss (patron) kayboldu’. Biraz da masaj yaptım. Ama sert yapmadım masajı. Bitince çok mutlu oldu. Türkçe teşekkür etti. Yine geleceğini söyledi. Elektrikli bir araba istedim espriyle. Gülerek kafasını salladı. Ünlü bir misafirimizi hamamızdan mutlu göndermek bizi de memnun etti. Alıştı, hamamdan vazgeçemez artık” dedi.

Bahşiş Verdi

Elon Musk, Şengül Hamamı’na korumaları ve kadın genel müdürü ile gitti. Genel müdürü de kadınlar bölümünde hamama girdi. İşletme sahibi Celalettin Aslan, “Tüm ısrarlarımıza rağmen para vermeden gitmediler. Kadın erkek toplam 157 TL tuttu” dedi. Musk’un korumasının bahşiş olarak 40 TL bıraktığı öğrenildi.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

11 Kas 2017 - 14:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler