Eker Süt Ürünleri’nden çalışanlarına tam destek

Eker Süt Ürünleri, emek ve özveriyle çalışan sipariş elemanlarına teşekkür etmek için 23 Ekim gününü "Eker Sipariş Elemanı Günü" olarak ilan etti. Eker üst yönetimi ile Türkiye'nin dört bir yanındaki yöneticiler, 23 Ekim’de sahaya inerek “Tüm Aile El Ele” sloganıyla sipariş elemanları ile birlikte çalıştı.

Eker Süt Ürünleri’nden çalışanlarına tam destek
Eker Süt Ürünleri’nden çalışanlarına tam destek
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye’yi 42 yıldır lezzet ve tazelik ile buluşturan Eker, çalışan mutluluğunu ve bağlılığını artıracak insan kaynağı uygulamalarını hayata geçiriyor. Yeni bir uygulamayı devreye alan Eker, her gün binlerce markette emek veren sipariş elemanlarına teşekkür etmek için 23 Ekim gününü “Eker Sipariş Elemanı Günü” olarak ilan etti.

23 Ekim “Eker Sipariş Elemanı Günü” kapsamında, İzmir’den Ankara’ya, Mersin’den Bursa’ya kadar farklı şehirlerde Eker üst yönetimi ve idari kadrosu sipariş elemanları ile birlikte çalıştı. “Tüm Aile El Ele” sloganıyla bir gün boyunca 60’a yakın sipariş elemanı ile marketleri gezip sipariş alan ve rafları düzenleyen yöneticiler, sipariş elemanlarının yaptığı işin hem zor olduğunu hem de başarıya giden yolda marka için büyük önem taşıdığını belirttiler.

Eker Süt Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker: “Çalışanlarımızın yanında olmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

23 Ekim Eker Sipariş Elemanı Günü’nde yapılan çalışmaları değerlendiren Eker Süt Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker şunları söyledi: “Türkiye'nin dört bir yanına yayılmış irili ufaklı binlerce markete, uygun miktarda ve çeşitlilikte ürün dağıtabilmek; süt ve süt ürünleri sektöründeki en büyük zorluktur. Bu görevi, şirketimizde sipariş elemanlarımız üstleniyor. Tıpkı 13 Haziran’ı ‘Eker Plasiyerler Günü’ ilan ettiğimiz gibi 23 Ekim gününü de perakendede bugün olduğumuz yere ulaşmamızı sağlayan, yaratıcılığıyla işine değer katan sipariş elemanlarımıza armağan ediyoruz. Eker ailesi olarak ‘Tüm Aile El Ele’ diyerek her zaman olduğu gibi bugün de çalışanlarımızın yanında olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Eker Süt Ürünleri, üretim ve dağıtım sürecine değer katan farklı insan kaynağı uygulamaları ile sektörde fark yaratacak çalışmalar yapmaya devam edecek.

İOS Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Android Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Ederek İlanlardan Anında Haberdar Olun.

Twitter'da Takip Etmek İçin Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Tıklayınız.

Instagram Sayfamız için Tıklayınız

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

24 Eki 2019 - 12:20 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler