Dışişleri Bakanı:" FETÖ'cülerin Kör Sadakatinin Sonu Yok"

Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenen 15 Temmuz paneline video konferans yoluyla bağlanan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, fanatik hareketlerin dünyanın her yerinde insanların karşısına çıkabileceğini söyledi.

Dışişleri Bakanı:" FETÖ'cülerin Kör Sadakatinin Sonu Yok"

Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenen 15 Temmuz paneline video konferans yoluyla bağlanan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, fanatik hareketlerin dünyanın her yerinde insanların karşısına çıkabileceğini söyledi.  Bakan Çavuşoğlu, bu hareketlerden biri olarak görülen FETÖ üyelerininse kör sadaketinde seviye olmadığına dikkat çekti.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD Washington merkezli THO adlı düşünce kuruluşu tarafından düzenlenen 15 Temmuz paneline video konferans yöntemiyle katıldı. Çavışoğlu, ""İki yıldız taşıyan bir general Fetullah Gülen tarafından kutsanıp kendisine verilmiş olan 1 doları savcıya vermeyi reddediyor. Kıdemli bir ordu mensubu, itiraflarında ağlıyor çünkü Gülen'in kendisini lanetleyeceğine ve bundan dolayı cennete giremeyeceğine inanıyor.

Fanatik hareketlerin dünyanın her yerinde olduğunu söyleyebilirsiniz, ancak FETÖ üyelerinin kör sadakatinin seviyesinin sonu yok.Darbeye kalkıştıklarında amaçları sadece demokratik yollarla seçilmiş hükümeti devirmek değil, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin anayasal düzenini de ortadan kaldırmaktı.Geçtiğimiz 12 ay içinde bu terör örgütünün Türkiye'deki unsurlarını temizlemeye devam ediyoruz. Ancak bu suç şebekesi, okullar, işletmeler ve lobiciler yoluyla küresel ölçekte de faaliyet gösteriyor.Şimdi onların gerçek yüzünü gördüğümüz gibi dostlarımızı da uyarmamız gerekiyor. Eğer şimdi harekete geçmezseniz onlar ABD'yi ve Türk-Amerikan ittifakını zehirleyecekler. Ancak elebaşı da dahil FETÖ üyeleri aranızda yaşıyor ve işlerini devam ettiriyor. Onların propaganda mekanizmasına aldanmayın. Gülen'in ılımlı bir Müslüman vaiz olduğunu ve radikalizme karşı Batı ile bir arada çalışmaya hazır olduğunu iddia ediyorlar. Darbe girişimi esnasında bu terörist organizasyonun sergilediği vahşilik, onların nasıl iki yüzlü olduğunu ortaya koydu." dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

13 Tem 2017 - 21:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler