Diriliş Ertuğrul 6. Bölüm heyecanı

Severek izlenen Diriliş Ertuğrul yeni bölümleri ile yine izleyicileri büyüleyecek. Halep sokakları karışacak...

Severek izlenen Diriliş Ertuğrul yeni bölümleri ile yine izleyicileri büyüleyecek. Halep sokakları karışacak...

 TRT'nin tarihi dizisi izleyicilere Oğuzların Kayı boyunun Anadolu'daki yükselişini anlatmaya devam ediyor. Diriliş Ertuğrul 6. bölüm fragmanı ile yeni bölümün özeti de izleyicilerle paylaşıldı. Peki Diriliş Ertuğrul 6. yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor. Hatırlanacağı gibi Ertuğrul, Halime ve beratı Halep'e götürme görevini almıştı. Halep yolunda Ertuğrul ve yanındakilere ölümcül bir tuzak kurulacak. Ertuğrul cesurca cenk ederek yarılı olan Halime'yi ve kendisine emanet edilenleri kurtarmak için cesurca cenk edecek. İşte Diriliş Ertuğrul dizisnin yeni bölümünde detaylar…

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 6. BÖLÜM ÖZETİ

Ertuğrul bir ateş çemberinin yine tam ortasındadır. Üstelik Halime yaralıdır. Düştükleri ölüm tuzağından kurtulmak ve daha önemlisi canı kendisine emanet olanları oradan çıkarmak Ertuğrul'un yegane amacıdır. Kahramanımız için, savrulan kılıçlardan ve uçuşan oklardan daha yaralayıcı olan Halime'nin bedeninde kanayan yaradır. Herkes daha sonrasında Halep'te buluşmak üzere bir tarafa savrulur.

Halep şehrinin kalbini sarmalayan keşmekeş, Titus'un kurduğu pusudan daha az tehlikeli değildir. İhanet ve ölüm Halep'in sokaklarında kol gezmektedir. Can pazarından zorlukla çıkan Ertuğrul da Halep'i kavuran bu cehennem rüzgârlarından nasibini alacaktır.

Süleymanşah'ın yatağa düşmesiyle çalkalanmaya başlayan Kayı obasında da sular durulmamıştır. Amacına ulaşıp Süleymanşah'ı katledemeyen Kurdoğlu; hırsını ve öfkesini kusmaya devam etmektedir. Kayılar; beyleri Süleymanşah'ı uğurlamaya hazırlandıkları sırada, Kurdoğlu'nun hiç beklemediği fırsatlar belirecek ve onu yeniden harekete geçirecektir.
takvim

21 Oca 2015 - 13:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler