Değirmenli kadınlar belediyenin iftar sofrasında buluştu

Tokat’ın Erbaa ilçesine bağlı Değirmenli Kasabasında yaşayan kadınlar iftar yemeğinde bir araya geldi.

Tokat’ın Erbaa ilçesine bağlı Değirmenli Kasabasında yaşayan kadınlar iftar yemeğinde bir araya geldi. Değirmenli Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine beldede bulunan bayanların tamamı katıldı. Belediye aşevi bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde bayanların kendi ardalarında...
Tokat’ın Erbaa ilçesine bağlı Değirmenli Kasabasında yaşayan kadınlar iftar yemeğinde bir araya geldi. Değirmenli Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine beldede bulunan bayanların tamamı katıldı. Belediye aşevi bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde bayanların kendi ardalarında geçen konuşmalarda (bugün yemekle uğraşmak yok, servis de yok) diyerek mutluluklarını paylaştılar.

İftardan önce bir konuşma yapan Değirmenli Belediye Başkanı Nurettin Celep, “Ramazan ayı itibariyle kasabamızda her akşam bir hayırsever vatandaşımız tarafından iftar yemeği vermekte. Bu akşam ise farklı bir uygulama yaparak kasabamızın hanımlarını iftara davet ettik. Kadınlar tarafından da davetimize yoğun bir ilgi oldu onları kaynaştırmaktan, paylaşmak için bir araya getirmekten mutluyum. Bu türlü farklı organizasyonların devam ettireceğiz.” dedi.

Ev hanımı olan ve ilk defa toplu bir iftar programına katıldığını belirten Aysel Yılmaz, "Bugün yemekle uğraşmakta yok servis yapmak da yok" diyerek çok mutlu olduğunu söyledi. Yazın genellikle günlerinin tarlada geçtiğini aktaran Yılmaz, "Hem ev işi, hem de tarlanın işleriyle çok yoruluyoruz. İftar davetini alınca akşamdan eşimin ve çocuklarımın yemeklerini hazırladım kendim ise tarladan dönünce iftar verilen yere giderek hazır yemeğin başına oturdum." dedi.

Ezanın okunmasıyla birlikte iftarını yapan bayanlar birlik ve beraberlik mesajı verirken, bu uygulamanın devam etmesini istediler.

08 Ağu 2012 - 21:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler