Büyükşehirden ana arterlere gece temizlik operasyonu

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı’na bağlı temizlik ekipleri, Başkent’in cadde, bulvar ve kaldırımlarını gece gündüz temizliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı’na bağlı temizlik ekipleri, Başkent’in cadde, bulvar ve kaldırımlarını gece gündüz temizliyor. 130 personelle kaldırımlar temizlenirken, 160 şoförlü 95 araç ile 3 vardiya halinde Başkent, gece gündüz baştan sona...
Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı’na bağlı temizlik ekipleri, Başkent’in cadde, bulvar ve kaldırımlarını gece gündüz temizliyor. 130 personelle kaldırımlar temizlenirken, 160 şoförlü 95 araç ile 3 vardiya halinde Başkent, gece gündüz baştan sona yıkanıyor.

        Kent Estetiği ekipleri, insan ve araç yoğunluğu yaşanan gündüz saatlerinde, rahatsızlık vermemek ve trafiğe engel oluşturmamak için kaldırım ve yol temizliğini, genellikle gece geç saatlerde yapıyor.

Başkentlilerin daha temiz ve estetik görünümlü bir Ankara’da güne başlamaları için özellikle gece geç saatlerde temizlik çalışmalarına başlayan ekipler, bulvar ve caddelerden kaldırımlara, köprülerden köprü korkuluklarına, tünellerden yaya alt geçitlerine, bariyerlerden ferforjelere ve heykellerin çevrelerine kadar Ankara’nın dört bir tarafını 24 saat boyunca temizliyor, çöpleri topluyor, süpürüyor ve yıkıyor.

        Ankara’nın ortak yaşam alanlarının daha sağlıklı, daha temiz ve yeşiliyle bütünlük içerisinde estetik bir görünüme sahip olması için gece gündüz çalışan temizlik filosu, Başkent’in ışıl ışıl bir görünüm kazanması için şehrin dört bir tarafında çaba harcıyor. 130 temizlik personeli, toplam 95 araç ve 160 şoförle 3 vardiya halinde gece gündüz Başkent’i güne hazırlayan ve gün boyu da temiz kalmasını sağlayan Kent Estetiği Dairesi yetkilileri, yaz aylarında 24 saat aralıksız temizlik yaptıklarını, çöplerin toplanması, süpürülmesi ve yıkanmasının ardından kaldırımlarda kalan yağ ve benzeri izleri de özel maddelerle temizlediklerini söyledi. Yetkililer, ayrıca, çöp toplama alanlarında dezenfekte işlemlerini gerçekleştirerek, duvarlara ve köprülere yazılan yazıları da sildiklerini ve Başkent’te görüntü kirliliği oluşturan her şeyi temizlemeye gayret ettiklerini anlattı.




08 Ağu 2012 - 10:58 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler