Bursa’da bir kişi, aşık olduğu kızın sevgilisini vurdu!

Bursa'da, iddiaya göre Serkan K. aşık olduğu Hatice S.’nin sevgilisi Abdullah A.’yı kıskandığı için silahla bacağından vurdu. Olay yerine gelen kız ise bacağına 3 kurşun isabet eden yaralı sevgilisini görüntüleyen İHA muhabirinin burnuna yumruk atarak hakaret etti.

Bursa’da bir kişi, aşık olduğu kızın sevgilisini vurdu!
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, merkez Yıldırım ilçesin Samanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Serkan K. isimli şüpheli aşık olduğu Hatice S.’nin sevgilisi Abdullah A. ile buluştu. Serkan K. yanına gelen Abdullah A.’ya aşık olduğu Hatice S.’den ayrılmasını söyledi. Abdullah A. ayrılamayacağını söyleyince ikili arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce Serkan K. belinden çıkardığı tabanca ile Abdullah A.’ya 4 el ateş etti. Abdullah A.’nın 2 bacağına 3 kurşun isabet ederken Serkan K. sağlık ekiplerini arayarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Genç kadın yaralı sevgilisini görüntüleyen muhabire saldırdı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Abdullah A.’ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaparken kız arkadaşı Hatice S. sevgilisini görüntüleyen İHA muhabirine yumrukla saldırarak hakaret etti. Daha sonra yaralı Abdullah A. sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken olay yerinde kavgaya şahit olan Hatice S. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Emniyette ifade veren Abdullah A.’nın sevgilisi Hatice S., “Serkan bizim arkadaşımız, bir süre önce sevgilim olduğu halde benden hoşlanmaya başlamış. Bu akşam sevgilimle oturuyorduk bir telefon geldi. Sevgilim Serkan’ın kendisini konuşmaya çağırdığını söyledi. Beraber yanına gittik, Abdullah’ı yanımdan uzaklaştırarak konuşmaya başladı. Birden kavga ettiklerini gördüm ve yanlarına gittim. Serkan, Abdullah’a Hatice’den ayrılmazsan seni vururum, dedi. Daha sonra 3,4 el silah sesi duydum. Abdullah yere düşünce Serkan aracına binerek kaçtı” dedi.
Olay yerini inceleyen ekipler, olayla ilgili soruşturma başlattı.

"KPSS Cafe mobil uygulamalarını indirerek yeni ilanlardan ve gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz. IOS uygulaması veya Android Uygulaması yeni yayınlanan ilanlardan ve son dakika gelişmelerden haberdar olmanız için cep telefonunuzda olması gereken tek uygulamadır. Aynı zamanda Kpss Cafe'yi twitterfacebook ve instagram gibi sosyal medya platformlarından da takip edebilirsiniz.

02 Ara 2019 - 08:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler