Beşiktaş'lı futbolcular Avrupa'nın Gözdesi Oldular

Beşiktaş, Club Brugge maçını, Avrupa'nın sayılı ekiplerinin futbol gözlemcileri izleyecek. Beşiktaş bu sezon sonu yüksek ücretlere futbolcu satma imkanına sahip olacak.

Beşiktaş Avrupa'nın gözde takımı olma yolunda emin adımlar atıyor.

Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin futbolcu izleme (scout) ekipleri, Club Brugge ile Beşiktaş arasındaki UEFA Avrupa Ligi son 16 turu karşılaşmasını yakın takibe aldı. Club Brugge’den yapılan açıklamaya göre, 19 Avrupa kulübünün scout ekipleri, yarın Jan Breydel Stadyumu’nda TSİ 20.00’de başlayacak maçı izleyecek.
Club Brugge-Beşiktaş karşılaşmasına scout ekiplerini gönderme kararı alan takımlar arasında Almanya’dan Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Schalke 04, Hannover, Stuttgart ve Wolfsburg, Fransa’dan Paris Saint Germain, İtalya’dan Inter, İngiltere’den Aston Villa, Everton, Southampton ve West Ham, Hollanda’dan PSV ve Twente, Belçika’dan Anderlecht, Mechelen, Oud-Heverlee Leuven ve Sint-Truiden, Çek Cumhuriyeti’nden Ostrava bulunuyor. Bu takımların yanı sıra Litvanya Futbol Federasyonu’nca gönderilen ekip de statta yerini alacak.

Fanatik

11 Mar 2015 - 19:55 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler