Baro Başkanı arbedenin arasında az kalsın ölüyordu

Her gün yaşanan olaylar herkesin yaşadığı olaylarda ezilme, ölme ve diğer tehditleri yaşayan bakanlar bir türlü istekleri yerine getirilmeyince güvenlik sayesinde kurtuluyorlar.

Her gün yaşanan olaylar herkesin yaşadığı olaylarda ezilme, ölme ve diğer tehditleri yaşayan bakanlar bir türlü istekleri yerine getirilmeyince güvenlik sayesinde kurtuluyorlar.

Çağlayan Adliyesi'ndeki üst aramasına itiraz eden avukatlarla emniyet güçleri arasında çıkan arbedede İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal da bu uygulamaya maruz kaldı.
Avukatların aramasına tepki veren avukatlara İstanbul Barosu Avukat Hakları Masası'ndan verilen "Aramadan değil taramadan geçiriliyorsunuz" cevabı avukatları çileden çıkardı.
Bugün de Adliyeye giren avukatlar, üst aramasına karşı çıkınca olaya çevik kuvvet müdahale etti. Baro Başkanı Ümit Kocasakal da polisin müdahalesine maruz kaldı.
Adliye girişinde el dedektörüyle aranmayı reddeden avukatlar, Adalet Sarayı'nın C kapısı girişinde toplanmaya başladı. Özel güvenlik görevlileri avukatların önünde etten duvar örerken arkada da sivil polisler bekledi. X-Ray cihazını kaldırıp içeri girmek isteyen avukatlarla emniyet güçleri arasına arbede çıktı. Çevik kuvvetin müdahale ettiği olayda avukatlarla polis kalkanlarıyla itilerek binanın dışına çıkarıldı.
Gerginliğin bitmemesi üzerine adliyeye gelen Baro Başkanı Ümit Kocasakal da olayların ortasında kalınca duruma tepki gösterdi.

03 Nis 2015 - 22:16 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler