Banka borcu olanlar DİKKAT

Banka borcu olanlara iyi haber.

Banka borcu olanlara iyi haber...

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) el konulan bankalara borcu olan vatandaşlara müjde verdi.

TMSF’den yapılan açıklamada, borçların faizsiz ödenebilmesi için başlatılan kampanyanın süresinin 31.12.2014 tarihine kadar uzatıldığı belirtildi.

KAMPANYA KAPSAMINDAKİ BANKALAR

TMSF’den yapılan yazılı açıklamada; şu ifadeler kullanıldı;

"TMSF bireysel borçlular için başlattığı kampanyayı, 31.12.2014 tarihine kadar uzatmıştır. TMSF’ye devrolunan bankalara borcu olan vatandaşlarımızın, borçlarını faizsiz ödeyebilmesi için başlatılan kampanyanın süresi, yoğun talep üzerine uzatılmıştır. Kampanya kapsamında olan bankalar şunlardır: Sümerbank, Egebank, Yurtbank, Yaşarbank, Bank Kapital, Esbank, Etibank, İnterbank, EGS Bank, İktisat Bankası, Kentbank, Toprakbank, Tarişbank, Bank Ekspres, Sitebank, Demirbank, Pamukbank. Kampanyadan faydalanarak borcunu ödemek isteyen vatandaşlarımız, [email protected] adlı elektronik posta adresimize, TMSF II. Tahsilât Dairesi’nin (212) 3401435 nolu telefonuna veya dosya avukatlarına bizzat başvurabileceklerdir. Kurumsal ve ticari kredilerden kaynaklanan borçlar, bu kampanya kapsamında değildir"

TMSF yazılı açıklamayı bu şekilde yaptı

gaztevatan

10 Haz 2014 - 23:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler