Atatürk büstünü saatlerce yağmurdan korudular! Çünkü onlar Atatürk'ün çocukları

Mersinde Cengiz Topel ortaokulu öğrencileri Atatürk büstünü saatlerce yağmurdan koruduğu anlara ait görüntüler sosyal medyada günün en çok paylaşılan görüntüsü oldu.

Atatürk büstünü saatlerce yağmurdan korudular! Çünkü onlar Atatürk'ün çocukları
Atatürk büstünü saatlerce yağmurdan korudular! Çünkü onlar Atatürk'ün çocukları
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Mersin’de aşırı yağan yağmur nedeniyle kendi ıslanmalarını hiçe sayan ortaokul öğrencileri Atatürk’ün büstünün dahi ıslanmasına gönlü razı olmayan bir grup öğrenci uzun bir süre büstü şemsiyeyle yağmurdan korudu.

Bu hareketi fotoğraflayan bir kişi sosyal medyada paylaştı. Öğrencilerin bu davranışı sosyal medyada çok büyük takdir topladı.

Mersinli öğrenciler Atatürk’ün "Toroslara gidiniz, orada bir Yörük çadırı varsa, duman tütüyorsa, Türkiye Cumhuriyetini kimse yıkamaz" sözünü doğruladı.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

16 Kas 2019 - 23:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler