Aslışah Alkoçlar'ın Sokak Sanatçısına Bıraktığı Bahşiş Olay Oldu!

Hakan Sabancı'dan ayrıldıktan sonra adı kimseyle anılmayan Aslışah Alkoçlar'ın kalbini Kerem Tunçeri'ye kaptırdığı söyleniyordu. Ablası Neslişah tarafından ilişkiye onay gelmese de Aslışah ve Kerem'in aşklarının doldu dizgin gittiği öne sürülüyordu.

Sokak Sanatçısına Bıraktığı Bahşiş Olay Oldu! 

Hakan Sabancı'dan ayrıldıktan sonra adı kimseyle anılmayan Aslışah Alkoçlar'ın kalbini Kerem Tunçeri'ye kaptırdığı söyleniyordu. Ablası Neslişah tarafından ilişkiye onay gelmese de Aslışah ve Kerem'in aşklarının doldu dizgin gittiği öne sürülüyordu. Aslışah Alkoçlar, geçtiğimiz gün İstanbul Taksim'de görüntülenmişti. Alkoçlar'ın taksimdeki Ugandalı bir müzisyenin Türkçe şarkı söylediği videoyu İnstagram'dan paylaştı. 
Fakat bu paylaşımdan daha ziyade Aslışah'ın sokak sanatçısına verdiği bahşiş olay oldu. Sanatçının sesini ve tarzını çok beğenen azmine de hayran kalan Aslışah Alkoçlar, sokak sanatçısına Bin Dolar (Yaklaşık 4 Bin TL) bahşiş bıraktı.

Ekonomi haberleri, gündemdeki gelişmeler, son dakika haberleri ve daha fazlası cep telefonunuza ücretsiz gelsin istiyorsanız kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

01 Haz 2017 - 09:59 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler