Ankara'da Yaşanan Korkunç Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Ankara Mamak'ta yaşanan trafik kazasında gerçekleşen talihsiz kazada 1 vatandaş hayata gözlerini yumdu. Kontrol kaybı sonrası karşı yola geçen araç, normal seyreden başka bir araca çarpınca olanlar oldu.

Ankara'da bugün trafik kazası bir can aldı.
 
Bugün Ankara’nın Mamak ilçesinde trafik kazası yaşandı. Karşı şeritten gelen ve refüjü geçen otomobil kontrolü kaybedince karşı şeritten gelen minibüse çarptı. Gerçekleşen kazada 1 kişi hayatını kaybederken kişinin cenazesi sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. 

Ankara Mamak’ta gerçekleşen kazada seyir halinde olan bir araç refüjü geçtikten sonra kontrolü kaybedince karşı şeritten gelen minibüse çarptı. Kaza sonucu Cebrail Polat isimli vatandaş hayatını kaybetti. Polat’ın cenazesi ise gerekli sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
Polis kaza ile soruşturma başlatırken kazanın ardından Ankara Mamak’ta trafikte bir süre kontrollü olarak devam edildi.

kaynak: haberler ve gündem

04 Mar 2015 - 20:58 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler