AK Parti Genel Başkan Yardımcısı " Türkiye'nin Yeni Sınır Çizmeye İhtiyacı Yok"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Belediyesince yaptırılan yeni iş yerlerinin açılış törenine katıldı. Burada gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Irak Bölgesel Yönetiminin referandum kararına da değindi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı " Türkiye'nin Yeni Sınır Çizmeye İhtiyacı Yok" 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Belediyesince yaptırılan yeni iş yerlerinin açılış törenine katıldı. Burada gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Irak Bölgesel Yönetiminin referandum kararına da değindi .

Yılmaz, "Bugünlerde yaptığımız tartışmalara bakıyoruz, Irak'ta, Suriye'de yaşananları hep birlikte görüyoruz. Bir birlik ve beraberlik olmazsa, demokrasi ilerlemezse, ekonomik refah artmazsa ülkelerin ne hale geldiğini hep birlikte görüyoruz. Bizim yeni sınırlara ihtiyacımız yok, yeni sınırlar çizmeye ihtiyacımız yok. Sınırları farklı bir anlama kavuşturmaya ihtiyacımız var. Sınırlar, insanları, toplumları ayıran yerler olmamalı, buluşturan, kavuşturan yerler olmalı. Sınırlar, insanların, sermayenin, bilginin, malların, hizmetlerin serbest dolaşımına engel olmamalı. Tam aksine bunlar Avrupa da nasıl serbestçe dolaşıyorsa, bizim bölgemizde de, Ortadoğu'da da serbestçe dolaşabilmeli, Ortadoğu da yaşayan insanların refahı ve özgürlüğü artmalı." dedi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika haberleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

25 Eyl 2017 - 20:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler