Ahmet Kural'a 16 ay 20 gün hapis cezası

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp etmekle suçlanan oyuncu Ahmet Kural'a üç ayrı suçtan 16 ay 20 gün hapis cezası verildi.

Ahmet Kural'a 16 ay 20 gün hapis cezası
Ahmet Kural'a 16 ay 20 gün hapis cezası
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Eski sevgilisi şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle yargılanan oyuncu Ahmet Kural, bugün bir kez daha hakim karşısına çıktı.

İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki davanın ikinci duruşmasına, tutuksuz yargılanan Ahmet Kural ve Sıla avukatlarıyla katıldı. Duruşmanın başında hakim dosyaya gönderilen evrakları okudu.

Kural’ın avukatlarının, tanık dinletme ve olay yerinde keşif yapılması talepleri reddedildi. Taleplerin reddedilmesi üzerine Kural’ın avukatları da reddi hakim talebinde bulundu. Mahkemede reddi hakim talebinin reddine karar verdi.

'SON SÖZÜNÜ SORAMAZSINIZ'

Esas hakkındaki savunmalarının sorulması üzerine Kural’ın avukatları, yazılı savunmaları tekrar ettiğini belirtti. Kural’ın avukatı Sibel Aydın, müvekkilinin adil yargılanma hakkının ihlal edildiğini ve adil yargılanmadığını savunarak taleplerinin reddedilmesini eleştirdi.

Kural’a son sözü soruldu. Kural’ın avukatları da "Son sözünü soramazsınız. CMK 216 buna manidir. Sormak isterseniz kürsü sizindir" dedi.

Kural ise şunları söyledi: "Bana attıkları ‘Uyuşturucu kullanıyor’ iftirasına yönelik ona (Sıla’ya) ve bana test yapılsın. Ben kimseyi darp etmedim, hakaret etmedim. Masumum, beraatimi istiyorum."

Kural'a 3 ayrı suçtan 16 ay 20 gün hapis cezası verildi.

'KURAL CEZAEVİNE GİREBİLİR'

Sıla'nın avukatı, Kural'ın cezasının ertelendiğini ancak kararın kesinleşmesi halinde daha önce aldığı suç için infaz süreci başlayabileceğini, oyuncunun cezaevine girebileceğini söyledi.

SILA: SUSMAK İYİ BİR FİKİR DEĞİL

Adliye çıkışı kısa bir açıklama yapan şarkıcı Sıla, karardan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Aalet tecelli etti, zor bir dönemdi benim için" diye konuştu.

Sıla, "Ne kadar kuvvetli de olsanız kolay bir şey değil sağlam kalmak. Susmak iyi bir fikir değil" dedi.

Sıla, 29 Ekim 2018'de o dönem sevgilisi olan oyuncu Ahmet Kural'ın Zekeriyaköy'deki evinde darp, tehdit ve hakarete uğradığını belirterek savcılığa şikayetçi olmuştu.

Taraflar arasında uzlaşma sağlanamaması üzerine İstanbul Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu'nca Ahmet Kural hakkında 'Hakaret', 'Tehdit', 'Basit yaralama'suçlarından toplam 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapsi istemiyle dava açılmıştı.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

22 Nis 2019 - 10:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler