Ahmet Hamdi Çamlı ilk kez açıkladı: 'Yeliz' hesabını kullandı mı?

Biz10TV Youtube kanalında gazeteci Zeynep Uzun’un konuğu AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı oldu. AKP'li Çamlı; gündeme ve kendisi hakkında yapılan birçok eleştiriye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ahmet Hamdi Çamlı ilk kez açıkladı: 'Yeliz' hesabını kullandı mı?
Ahmet Hamdi Çamlı ilk kez açıkladı: 'Yeliz' hesabını kullandı mı?
+4
Haber albümü için resme tıklayın

İstanbul seçimlerini değerlendiren Ahmet Hamdi Çamlı seçimde AK Parti’ye CIA ve MOSSAD destekli bir tuzak kurulduğunu belirtti.

'İstanbul seçimlerinde CIA ve MOSSAD AK Parti'ye tuzak kurdu'

Çamlı, seçimlere girerken AK Parti’ye çeşitli nedenlerle kızgın olan bir kesimin olduğunu bu kesimi de CIA ve MOSSAD’ın manipüle ettiğini iddia etti.

'Bu pazar seçim olsa İmamoğlu yüzde 25 oy alamaz'

Çamlı Ekrem İmamoğlu’nun bu Pazar seçime girse yüzde 25 oy alamayacağını ama o dönem bir rüzgar estirildiğini söyledi. Ahmet Hamdi Çamlı, İstanbul ve Ankara’da yaşanan durumun bir reklam arası olduğunu ve AK Parti’nin bu illeri tekrar geri alacağını belirtti.

'Çamuriyetçiler' sözüyle kimi kast etti?

11 Kasım’da attığı Çamuriyetçiler tweeti hakkında da açıklama  yapan Ahmet Hamdi Çamlı Cumhuriyet düşmanı olmadığını, Cumhuriyet’in bir Osmanlı projesi olduğunu asla Cumhuriyet’e karşı olmadığını açıkladı.

Zeynep Uzun’un, Neden 11 Kasım’da böyle bir  paylaşım yaptınız 11 Kasım tarihini neden seçtiniz sorusuna  ise “ O gün çok azmışlardı. Yine tapınmaya başlamışlardı ben de böyle bir  tepki gösterdim” diye belirrti.

Mustafa Kemal Atatürk'e hasımlık mı besliyor?

Mustafa Kemal Atatürk’ü seviyor musunuz? Sorusunu cevaplayan Çamlı, "Ben Mustafa Kemal Atatürk’e saygı duyuyorum. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Yapılan işleri yanlış görüyorsak bunu söylemeliyiz. Ben harf inkılabını yanlış buluyorum. Kıyamet gibi bir hata. Bunu söylemek gerekiyor. Ama milli mücadele dönemindeki Atatürk’e sözüm yok. 1924 sonrasını tartışmalıyız. İtirazlarımız orada bizim" diye açıkladı. 

Bakanlık teklifi geldi mi?

Bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada hakkında bakanlık teklif edildiği, yeni kabinede bakan olacağı iddialarını da cevaplayan Ahmet Hamdi Çamlı, "Bunlar bizim üstümüzden piyasa yapıyorlar. Yok öyle bir şey ben milletvekiliyim. Ne bakanlığı! Ben Milletvekili olarak seçildim. Bakanlık iddiaları falan tamamen uydurma" ifadelerini kullandı.

'Mustafa Yeneroğlu'na çok üzüldüm'

AK Parti’den geçtiğimiz haftalarda istifa eden Mustafa Yeneroğlu hakkında konuşan Ahmet Hamdi Çamlı, "Ben Mustafa Yeneroğlu’na çok üzüldüm. Mustafa benim kardeşimdir. Aynı meşrepten olduğum bir kardeşimdir. Ancak kendisi adına çok üzüldüm. Yanlış yaptılar, yanlış yola saptılar olayı idrak edemiyorlar" ifadesini kullandı.

Yeliz hesabını kullandı mı?

Sosyal medyada sürekli gündem olan Yeliz sahte hesabını kullandığı iddiaları hakkında ilk kez açıklama yapan Ahmet Hamdi Çamlı, "Bu Çamuriyetçilerin putu! Yok öyle bir şey benim zaten kendi hesabım var neden fake bir  hesap kullanayım zaten oradaki görüntüler başkabir videoda var yani benim olmadığım hesabın bana ait olmadığı çok açık"açıklamalarında bulundu.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

16 Kas 2019 - 20:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler