Açık Öğretim Fakültesi kayıtları 12 Eylül'de başlayacak

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açık Öğretim Fakültesi dönemlik-kredili uzaktan eğitim ön lisans ve lisans programlarına 2011 öğrenci seçme ve yerleştirme sistemi (ÖSYS) ile yerleştirilen adayların İnternet Başvuru ve kayıt işlemleri 12 Eylül 2011 tarihinde başlayacak.

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açık Öğretim Fakültesi dönemlik-kredili uzaktan eğitim ön lisans ve lisans programlarına 2011 öğrenci seçme ve yerleştirme sistemi (ÖSYS) ile yerleştirilen adayların'' İnternet Başvuru'' ve kayıt işlemleri 12 Eylül 2011 tarihinde başlayacak.
Anadolu...

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açık Öğretim Fakültesi dönemlik-kredili uzaktan eğitim ön lisans ve lisans programlarına 2011 öğrenci seçme ve yerleştirme sistemi (ÖSYS) ile yerleştirilen adayların'' İnternet Başvuru'' ve kayıt işlemleri 12 Eylül 2011 tarihinde başlayacak.

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açık Öğretim Fakültesi Nevşehir Bürosu'ndan alınan bilgiye göre, dönemlik-kredili uzaktan eğitim; Bilgi Yönetimi, Coğrafi Bilgi Sistemleri, Eczane Hizmetleri, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi, Kimya Teknolojisi, Tıbbı ve Aromatik Bitkiler, Tıbbi Laboratuar Teknikleri Önlisans programları ile merkezi açık öğretim Adalet, Çağrı Merkezi Hizmetleri, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık, İlahiyat, Laborant ve Veteriner Sağlık, Tarım önlisans proğramları ve Felsefe, İngilizce Öğretmenliği, Okul öncesi Öğretmenliği, Sosyoloji, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı, Lisans programlarına 2011 öğrenci seçme ve yerleştirme sistemi (ÖSYS) ile yerleştirilen adaylar kayıt olabilecek.

ÖSYS dönemlik- kredili programlara yerleştirilen adayların kayıt işlemleri 12-13 Eylül 2011 tarihleri arasında http://kayit.anadolu.edu.tr adresinden internet başvuru ve AÖF bürolarından kayıt olmak üzere iki aşamalı yapılacak. Anadolu Üniversitesi'nce kayıt işlemlerinde kolaylık sağlanması amacıyla adayların ÖSYM'ye verdikleri adreslerine bilgilendirme mektubu gönderildi. İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu ile Öğrenci Klavuzu'na uzaktan eğitim programlarına kayıt yaptıracaklar http://ue.anadolu.edu.tr adresinden; merkezi açık öğretim programlarına kayıt yaptıracaklar, http://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinden ayrıca, http://kayit.anadolu.edu.tr adresinden ulaşabilir.

Adayların mektupta açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak kaydın son günlerini beklemeden illerinde bulunan AÖF bürosuna başvurmaları ve 12-23 Eylül 2011 tarihleri arasında kayıtların mutlaka yaptırmaları gerekiyor. 23 Eylül 2011 tarihinden sonra kayıt yapılmayacak ve mazeret kabul edilmeyecek.
CİHAN

09 Eyl 2011 - 00:09 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler