2010 KPSS sonuçlarına göre memur alınacak

2010-KPSS lisans ve 2010-KPSS ortaöğretim/önlisans sonuçlarına göre memur alımı yapılacak.

2010-KPSS lisans ve 2010-KPSS ortaöğretim/önlisans sonuçlarına göre memur alımı yapılacak. Personel alınacak o birimler...
Danıştay Başkanlığı, 657 sayılı Devlet İhale Kanununu 4/B Maddesine göre istihdam edilmek üzere sözleşmeli toplam 90 personel alacak. KPSS(B) grubu puan...

2010-KPSS lisans ve 2010-KPSS ortaöğretim/önlisans sonuçlarına göre memur alımı yapılacak. Personel alınacak o birimler...

Danıştay Başkanlığı, 657 sayılı Devlet İhale Kanununu 4/B Maddesine göre istihdam edilmek üzere sözleşmeli toplam 90 personel alacak. KPSS(B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle kurum tarafından yapılacak yerleştirme ile 10 lisans, 20 önlisans, 10 ortaöğretim mezunu olmak üzere 40 zabıt katibi, 10 lisans, 15 önlisans ve 25 ortaöğretim mezunu olmak üzere de 50 destek personeli istihdam edilecek.

Adaylarda 2010-KPSS lisans ve 2010-KPSS ortaöğretim/önlisans sonuçlarına göre lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmaları şartı aranacak. Zabıt katibi adaylar için fakülte veya yüksekokulların bilgisayar bölümü, Adalet Yüksekokulu, meslek yüksekokullarının adalet bölümü, adalet önlisans programı, Adalet Meslek Lisesi veya diğer lise ve dengi okulların ticaret veya bilgisayar bölümlerinden mezun olmak veya en az lise veya denge okul mezunu olmaları, başvuru tarihinde Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) onaylı veya kamu kurum ve kuruluşlarınca düzenlenen kurslar sonucu verilen daktilo ya da bilgisayar sertifikasına sahip bulunmaları istenecek. Destek Personelinde ise şoförlük, temizlik, basit bakım, ısıtma gibi hizmetleri yerine getirmek üzere en az ortaöğretim kurumlarından mezun olmaları şartı aranacak.

BAŞVURULAR 20 HAZİRAN'A KADAR ŞAHSEN YAPILACAK

Adaylar başvurularını, 20 Haziran 2011 tarihinde saat 17.00'ye kadar Danıştay Başkanlığı'nın internet sitesinden (http://www.danistay.gov.tr/.) temin edeceleri başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra, Danıştay Başkanlığına (Ana Hizmet Binası Ihlamur Sokak Numara 4 Sıhhiye Ankara) şahsen yapacaklar. Posta, kargo veya diğer yollardan Danıştay Başkanlığına gönderilen/ulaştırılan/teslim edilen başvuru formu ve ilgili belgeler geçersiz sayılacak ve müracaatlar kabul edilmeyecek. Sadece bir unvan için başvuru yapılacağından, birden fazla başvuru yapıldığı takdirde her iki başvuru da geçersiz sayılacak. Yerleştirmesi yapılan adayların listesi, http://www.danistay.gov.tr/. sitesinde yayınlanacak.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ 57 SAĞLIK PERSONELİ ALACAK

Öte yandan Pamukkale Üniversitesi (Denizli) Rektörlüğü, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre 2010 yılı KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle çeşitli ünvanlarda toplam 57 sağlık personeli alacak. Pamukkale Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (giderleri döner sermaye) ve Rektörlük birimlerinde (giderleri öz gelirlerinden) çalıştırılmak üzere 32 hemşire, 7 diğer sağlık personeli ve 18 sağlık teknikeri istihdam edilecek. Adaylarda lisans mezunları için 2010 KPSS (B) grubu KPSSP3 puanı, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puanı esas alınacak. Müracaatlar 15 gün içinde Pamukkale Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığından (personelpau.edu.tr) temin edilecek başvuru formu doldurularak şahsen Personel Dairesi Başkanlığına yapılacak. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

AYDINDERE BELEDİYESİ İTFAİYE ERİ ALACAK

Ordu Aydındere Belediyesi sözlü sınavla erkek veya bayan 1 itfaiye eri alacak. Genel idari hizmetler sınıfı için 11'inci dereceden, KPSSP94 puanına göre (55 taban puan) lise ve dengi okul mezunu olmak şartıyla 1 itfaiye eri istihdam edilecek. Sınav, 20 Haziran 2011 tarihinde saat 9.30'da Aydındere Belediyesinde sözlü olarak gerçekleştirilecek. Adaylar başvurularını, 13 Haziran 2011 tarihinde saat 9.30'a kadar Aydındere Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapacaklar. Posta ve e-mail yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.

NİĞDE 21. İKMAL MERKEZİ KOMUTANLIĞI MARANGOZ ALACAK

Bu arada Niğde 21. İkmal Merkezi Komutanlığı, daimi statüde çalıştırılmak üzere 1 marangoz işçi alımında bulunacak. Adaylarda ilköğretim mezunu ve mesleğiyle ilgili ustalık belgesine sahip olmaları (Çıraklık Eğitim Merkezi, Halk Eğitim Merkezi gibi resmi kurumlardan alınan belgeler kabul edilecek) şartı aranacak. Müracaatlar 10 gün içerisinde, (15 Haziran 2011 tarihine kadar) talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğünden veya http://www.iskur.gov.tr/ internet adresi üzerinden yapılacak.

Kaynak:İnternethaber.com

07 Haz 2011 - 23:38 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler