2 bin kişiye iş sahibi olma şansı geliyor

İçişleri Bakanlığı üzerinde çalıştığı yeni bir proje ile 112 Acil Çağrı Merkezlerini kurarak faaliyete geçirmek istiyor.

İçişleri Bakanlığı üzerinde çalıştığı yeni bir proje ile 112 Acil Çağrı Merkezlerini kurarak faaliyete geçirmek istiyor. Gerekli altyapı hazırlıkları devam ederken çağrı merkezlerinde ne kadar personel istihdam edileceği netleşmeye başladı.Buna göre tüm acil birimlerin...

İçişleri Bakanlığı üzerinde çalıştığı yeni bir proje ile 112 Acil Çağrı Merkezlerini kurarak faaliyete geçirmek istiyor. Gerekli altyapı hazırlıkları devam ederken çağrı merkezlerinde ne kadar personel istihdam edileceği netleşmeye başladı.Buna göre tüm acil birimlerin tek merkezde toplanacağı bu çalışmayla 2 bin personel yeni bir iş bulma konusunda istihdam yaratılacak.



Bu hizmetin faaliyete geçmesiyle 110 yangın ihbar, 112 acil sağlık, 155 polis imdat ve 156 jandarma imdat gibi çağrı merkezleride tek bir merkezde toplanmış olacak ve üm hizmetler 112 Acil Çağrı Merkezi üzerinden yürütülmüş olacak.

17 Mar 2014 - 16:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler