17 günlük sayım bitti: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu

CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını almak üzere İl Seçim Kurulu'na çağırıldığı bildirildi.

17 günlük sayım bitti: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Ekrem İmamoğlu mazbatasını almak üzere İl Seçim Kurulu'na çağırıldı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Mazbatamızı alıyoruz" ifadelerini kullandı.

​CHP İzmir milletvekili Mehmet Ali Çelebi de, Twitter hesabından paylaşımda bulunarak "Mazbata için Çağlayan’a geçiyoruz" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da, "Mazbataya gidiyoruz" paylaşımında bulundu.

CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu ayrıca, yaptığı bir diğer paylaşımda mazbatayı almaya İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu ile birlikte gittiği fotoğrafını yayınladı.

​Barış Yarkadaş ise, Twitter hesabından "İşte biraz sonra Ekrem İmamoğlu'na mazbata verilmesini sağlayacak olan İl Seçim Kurulu Birleştirme Tutanağı" ifadeleriyle İl Seçim Kurulu belgesinin fotoğrafını yayınladı.

​Ekrem İmamoğlu için hazırlanan Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatasının fotoğrafı da Doğan Haber Ajansı (DHA) tarafından yayınlandı.

17 Nis 2019 - 16:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

İşsiz 2 üniversite mezunu genç - Akkoyunlar belgeyi dolduran il seçim kurulu. Imza sahibi imamoğlu. Cahilliktir yükseklisans yapma devriniz bitti. Asrın liderinin tabiriyle atı alan üsküdarı geçti :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 16:00
07

Asil kız - Tc yı gostermenız guvenlık acısından dogru degıl gıbı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 16:00
06

YUNUS KÖSE - Imzaları göremedik yoksa mazbata yı da mı çaldınıź. Bari imzalı olanı calsaydınıź.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 16:00
04

Konussak olmaz konusmasak hic olmaz . - Vatana millete hayirli olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 16:00
01

Melike - Bu nasıl bir karar arkadaş gözlerinin önünde tekrar s3cim sandıkları sayıldı akp oylarını başka partilere verilmiş ama ysk yine yaptı yapacağını bu işte kimin eli varsa Allah hepsinin belasını versin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 16:00


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler