1 TL için Engelli Vatandaşı ve Esnafı Vurmuşlardı! Yakalandılar

Maltepe'de 1 liralık tuvalet ücretini istediği için engelli çalışanı vuran iki zanlı, İzmit'te kıskıvrak yakalandı. Zanlıların adliyeye sevk edildiği bildirildi.

1 TL için Engelli Vatandaşı Vurmuşlardı! Yakalandılar

Maltepe'de 1 liralık tuvalet ücretini istediği için engelli çalışanı vuran iki zanlı, İzmit'te kıskıvrak yakalandı. Zanlıların adliyeye sevk edildiği bildirildi.

Maltepe'de dün yaşanan olayda engelli tuvalet görevlisi, 1 TL tuvalet ücretini talep ettiği iki kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Olayda engelli tuvalet görevlisiyle birlikte bir esnaf yaralanmıştı.

Kamera görüntülerini inceleyen ve çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarına da bakan Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, iki şüphelinin izini İzmit'e kadar sürdürdü. İzmit'te düzenlenen operasyonda, iki kişi saklandıkları evde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.Maltepe Asayiş Büroya götürülen zanlılar, ilk ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildiler. Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KPSSCAFE - ANKARA

06 Şub 2018 - 16:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler