Türkiye'de 4. yüz nakli yapılan Çolak dünyaevine girdi

Türkiye'nin dördüncü yüz nakli Turan Çolak ile eşi Bircan Çolak'ın düğün törenleri yapıldı.

ANTALYA (AA) - Türkiye'nin dördüncü yüz nakli Turan Çolak ile eşi Bircan Çolak'ın düğün törenleri yapıldı.

İzmir'in Kiraz ilçesinde yaklaşık bir ay önce törenle nikahları kıyılan çiftin, düğün törenleri Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Lokali'nde gerçekleştirildi. Törene, nakli gerçekleştiren Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi Bölümü'nden Prof. Dr. Ömer Özkan ile eşi Doç. Dr. Özlenen Özkan, Akdeniz Böbrek Hastaları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneği (AKBÖHÖNDER) Başkanı Mehmet Şahan ile yakınları katıldı.

Salona el ele giren çift, dans ettikten sonra yakınlarıyla eğlendi.

Turan Çolak, hayatının en mutlu gününü yaşadığını ifade etti. Sevdiği kız ile hayatını birleştirdiğini belirten Çolak, "Bugünleri hayal etmiyordum. Önce yüzüm değişti, şimdi de hayatım" dedi.

Eşinin de böbrek nakilli olduğunu söyleyen Çolak, "Eşim kontrol amaçlı hastaneye geldiğinde tanıştık. Birbirimizi sevdik ve bugünlere geldik. Antalya'da ev tuttuk. Tedavimiz sürdüğü için burada yaşayacağız" diye konuştu.

Eşi Bircan Çolak da çok mutlu olduğunu kaydetti.

08 Eyl 2015 - 23:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler