TBMM Başkanı'ndan Öğretmenler Gününe Özel Mesaj! ''İlk emri 'Oku' olan bir inancın mensupları olarak...''

Meclis Başkanı İsmail Kahraman öğretmenler gününde iyi dileklerini ileten bir mesaj yayımladı.

İsmail Kahraman yayımlanan mesajına "Yurdumuzun her köşesini bir güneş gibi aydınlatan ve okul yolunu bilen her insanda unutulmaz hatıralar bırakan kıymetli öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum." cümleleri ile başladı.

ve böyle devam etti;
"İlk emri 'Oku' olan bir inancın mensupları olarak, öğrendiğimiz harfte, kurduğumuz cümlede ve okuduğumuz kitaplarda hissesi olan öğretmenlerimizi en iyi dileklerimle selamlıyorum. Toplumumuzun her ferdinin fiziki, zihni ve ruhi gelişiminde öğretmenlerimizin emeği inkar edilemez. Manevi ve milli değerlerimizin öğretilmesi, nesilden nesile aktarılması ve geleceğimizin teminatı gençlerimizin yetiştirilmesinde, istikbal meşalemizin 
taşıyıcısı öğretmenlerimizin şüphesiz ki büyük hakkı vardır.İçinde bulunduğumuz iletişim çağında bilgiyle donanmış, yetenekli, birbirine saygılı, sorumluluk şuuru taşıyan fertler onların sayesinde yetişecektir. Milletimiz, değerli öğretmenlerimizin gayreti ve bizlerin onlara vereceği destek ile muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacaktır.Eğitim ve öğretime yapılan her yatırım, insanımızı kendi kendine yeterli hale getirecek ve meselelerimizin çözümünü kolaylaştıracaktır."

İsmail Kahraman, bu sözler ile 24 Kasım öğretmenler gününün anlam ve önemine değindi. 

Bizler de KPSSCAFE ailesi olarak, tüm öğretmenlerimizin gününü kutlar. Eğitim ve öğretim yıllarında başarılar dileriz..

Kpsscafe.com.tr|BURSA

24 Kas 2016 - 10:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler