Tatilciler dönüş yolunda

- Ramazan Bayramı tatilinin son gününde vatandaşların dönüşe başlaması ile otogar, feribot ve otoyollarda yoğunluk yaşandı.

İSTANBUL/DÜZCE/YALOVA/ÇANAKKALE (AA) - Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle tatilcilerin İstanbul'a dönüşü başladı.

Seyehat acenteleri yolcu izdihamı ve mağduriyetini önlemek için sefer sayıların arttırırken, ek seferler otogar trafiğini de etkiledi.

Özellikle Çanakkale, Edirne ve Sakarya'dan İstanbul'a dönen bazı vatandaşlar, trafiğin az olduğu öğle saatlerinde yolculuk yapmayı tercih ettiğini söyledi.

İstanbul'a dönüş yoğunluğunun akşam saatlerinde artması bekleniyor.

Bolu Dağı'nda trafik yoğunluğu beklenenin altında

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde Bolu Dağı'ndaki trafik yoğunluğunun beklenenin altında olduğu gözleniyor.

Bayram tatilini şehir dışında geçiren tatilciler, dönüşyolculuğuna başladı. TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı-Düzce kesimi tünel çıkışı ve viyadüklerdeki ulaşım akıcı şekilde sağlanıyor.

Topçular Feribot İskelesi'nde bayram yoğunluğu

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde Yalova'daki Topçular İskelesi'nde hareketlilik başladı.

Bayramın birinci ve ikinci gününde toplam 63 bin aracın iskeleden geçiş yaptığını belirten İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) yetkilileri, bu sayıya bugün 25 bin aracın daha ekleneceğini tahmin ediyor.

İDO, yoğunluk nedeniyle Topçular-Eskihisar hattındaki feribot sayısını 14'ten 18'e çıkarırken, Eskihisar-Tavşanlı hattında sefer yapan İstanbullines firmasının da 4 feribotla hizmet verdiği öğrenildi.

Çanakkale'deki iskelelerde bayram yoğunluğu

Çanakkale Boğazı'nı kullanarak İstanbul ve Trakya yönüne giden tatilciler, Çanakkale'deki iskelelerde yoğunluğa neden oldu.

Ramazan Bayramı tatilini Ege ve Akdeniz yörelerindeki tatil merkezlerinde geçirerek, bayramın son gününde dönüşe başlayan tatilcilerin araçları, zaman zaman iskelelerde uzun kuyruklar oluşturdu. Araç yoğunluğu nedeniyle şehir merkezindeki trafikte de aksamalar yaşandı.

19 Tem 2015 - 15:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler