Lice ve Hani'deki 9 mahallede sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

Diyarbakır'ın Lice ve Hani ilçelerinde 9 mahallede ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'ın Lice ve Hani ilçelerinde 9 mahallede ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek, sığınak, barınak ve depo alanlarını tahrip etmek, silah ve malzemelerini ele geçirmek için Hani'nin Mazili ve Çağıl mahalleleri ile Dakyanus arasında kalan bölgede 27-29 Eylül 2015 tarihleri arasında operasyonel faaliyet gerçekleştirildiği belirtildi.

Vatandaşların can ve mal güvenliği ile kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu'nca  26 Eylül 2015 günü Lice ve Hani ilçelerinin Uzunlar, Kırım, Şaklat, Mezel Tepe, Gökçe, Uçarı, Serince, Arıklı ve Duruköy mahallelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildiğine yer verilen açıklamada, bu yasağın 29 Eylül 2015 Salı günü 17.00'de kaldırıldığı kaydedildi.

29 Eyl 2015 - 18:45 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler