İngiltere kraliyet bebeği Prensesi Charlotte vaftiz edildi

İngiltere kraliyet tahtının dördüncü sıradaki varisi Cambridge Prensesi Charlotte vaftiz edildi.

LONDRA (AA) - İngiltere'nin doğusundaki Sandringham'da bulunan Mary Magdalene Kilisesi'nde düzenlenen vaftiz törenine İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ve eşi Philip ile kraliyet ailesinin üyeleri ve Cambridge Düşesi Kate'in ailesi katıldı.

Anglikan Kilisesi lideri Canterbury Başpiskoposu Justin Welby tarafından yapılan ve basına kapalı gerçekleşen vaftiz töreni için 5 vaftiz annesi ve babası seçildi. Cambridge Dükü William ve eşi Kate, kuzenleri ve yakın arkadaşlarını vaftiz ebeveynleri olarak belirlediler. Vaftiz ebeveynleri arasında Cambridge Dükü William'ın 1997 yılında Paris'te geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden annesi Prenses Diana'nın akrabalarından birinin de olması dikkati çekti.

Cambridge Düşesi Kate, kiliseye girişleri sırasında, Kraliçe II. Elizabeth'in kendi çocukları için kullandığı pusetin içerisinde Prenses Charlotte'ı taşıdı. 9 haftalık Prenses Charlotte'a, Kraliçe Victoria'nın çocuklarının vaftiz elbisesinin benzeri giydirildi.

Prenses Charlotte 2 Mayıs'ta Londra'daki St. Mary's Hastanesi'nde dünyaya gelmişti. 2011'de Westminster Katedrali'nde görkemli bir törenle evlenen William ile Kate'in ilk çocukları Prens George ise 22 Temmuz 2013'te doğmuştu. Cambridge Dükü William ve eşi Kate, çocuklarıyla ülkenin doğusundaki Norfolk'ta bulunan evlerinde yaşıyor.

Muhabir: Aslı Aral

05 Tem 2015 - 21:42 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler