Eşine destek olmak isteyen kadın 'kaynakçı' oldu

Karacabey Sanayi Sitesi'nde kaynakçılık yapan eşinin işleri kötüye gidince dükkanda çalışmaya başlayan kadın, 6 ayda mesleği öğrenerek eşine destek oldu.

BURSA (AA) - Kaynakçılık yapan eşine yardımcı olmak için iş yerine gitmeye başlayan Aynur Özoğlu (37), 6 ayda mesleği öğrenerek eşinin en büyük destekçisi oldu.

Aynur Özoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşi Engin Özoğlu'nun Karacabey Sanayi Sitesi'nde 3  yıl önce paslanmaz metal ve kaynak işlerinin yapıldığı bir iş yeri açtığını söyledi. Bir süre önce eşinin işlerinin kötüye gitmeye başladığını belirten Özoğlu, şöyle konuştu:

"Eşime destek olmak, telefonlara bakmak, çay yapmak, elemanlara yemek yapmak için 6 ay önce dükkanda çalışmaya başladım. Bir süre sonra punta atmayı, kaynak yapmayı öğrendim. Şimdi ise dükkandaki tüm makineleri kullanabiliyorum. Kaynakçılık yapmak kadınlar için zor gibi gelebilir ama bayanların üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey yok. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Bütün kadınlara sesleniyorum; kadınların başaramayacağı hiçbir iş yok. Kollarını sıvasınlar ve işin başına geçsinler".

01 Eki 2015 - 12:17 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler