Davutoğlu'ndan 'Bordo Bereliler'e ziyaret

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan Özel Kuvvetler Komutanlığını ziyaret etti.

ANKARA (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan Özel Kuvvetler Komutanlığını ziyaret etti.

Başbakan Davutoğlu, Çankaya Köşkü'nden Gölbaşı ilçesinde yer alan Özel Kuvvetler Komutanlığına geçti.

Davutoğlu, burada anı defterini imzaladıktan sonra, Türk Silahlı Kuvvetlerinin her türlü arazi ve iklim şartlarında görev yapabilecek nitelikte üst düzey eğitime tabi tutularak yetiştirilen ve "bordo bereliler" olarak bilinen Özel Kuvvetler Komutanlığının eğitim tesislerini yerinde inceledi.

Eğitim faaliyetlerine ilişkin brifing de alan Davutoğlu'na, ziyarette, Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Yaşar Gürel eşlik etti.

28 Tem 2015 - 21:55 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler