BİLSEM Yerleştirme Sonuçları Açıklandı!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından Bilim ve Sanat Eğitim Merkezleri olarak geçen ve öğrencilerin destek eğitimi, iletişim becerileri, grupla çalışma teknikleri, öğrenme yöntemleri ve yabancı dil gibi pek çok alanda eğitimler gördüğü BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı.

 

Milli Eğitim Bakanlığıtarafından yapılan mülakat sonuçlarının bugün açıklanması meraklı bekleyişi bitirdi. MEB'in resmi sitesi üzerinden açıklanan BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı. 2019 MEB ile son dakika BİLSEM mülakat sonuçları hızlı sorgulama sayfasına haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz.

Grup tarama testine girip başarılı olan öğrencilerin bireysel değerlendirmeye girdikleri BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden açıklanan sonuçlar için heyecanlı bekleyiş bitti. Öğrencilere çeşitli alanlarda eğitimler veren Bilim ve Sanat Eğitim Merkezleri olarak bildiğimiz BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı. 2019 MEB ile BİLSEM mülakat sonuçları sorgulama!

BİLSEM MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI! 2019 MEB İLE BİLSEM MÜLAKAT SONUÇLARI SORGULAMA!

Haberimizin detaylarından BİLSEM mülakat sonuçları ile ilgili tüm detaylara ulaşabilir, sonuç sorgulama işlemi yapabilirsiniz.

BİLSEM MÜLAKAT SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BİLSEM KAYITLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Başarılı olan adaylar 26 Ağustos ile 13 Eylül tarihleri arasında kayıtlarını yapabilecek. Sonuçların öğle saatlerinde açıklanması bekleniyor.

SONUÇLARA İTİRAZ BAŞVURULARI NE ZAMAN ALINACAK?

Bireysel değerlendirme sonuçlarına itiraz başvuruları 22-28 Ağustos 2019 tarihleri arasında alınacak.

BİLSEM NEDİR?

BİLSEM, örgün eğitim kurumlarına devam eden;

Genel Zihinsel, Görsel Sanatlar veya Müzik yetenek alanlarında özel yetenekli olan öğrencilere, yeteneklerini geliştirerek kapasitelerini en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla destek eğitim hizmeti vermek üzere açılan, MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı Özel Eğitim Kurumlarıdır.

İOS Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Android Mobil Uygulamamız İçin Tıklayınız.

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Ederek İlanlardan Anında Haberdar Olun.

Twitter'da Takip Etmek İçin Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Tıklayınız.

Instagram Sayfamız için Tıklayınız

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

21 Ağu 2019 - 15:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler