TCDD Engelli İşçi Alımı Başvuruları Başladı!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Engelli işçi alımı başvuru süreci başladı. Başvurular 14 Şubat ile 23 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacak.

TCDD Engelli İşçi Alımı Başvuruları Başladı! 

Engelli işçi alımlarını takip edenler dikkat! Engelli İşçi alımı için başvuru süreci başlıyor! TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Engelli işçi alımı için başvurular 14 Şubat ile 23 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacak.

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı tarafından Şubat ayı başlangıcında duyurulan ve engelli işçi alımı için başvurular İŞKUR üzerinden başladı. TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı'nın engelli personel alımı için başvuru işlemleri İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı'na talep edilen belgelerle birlikte şahsen yapılıyor. Alımlar Bilecik 123 Yol Bakım Onarım Şefliği , Manisa 361 Yol Bakım Onarım Şefliği, Tatvan 551 Yol Bakım Onarım Şefliğine yapılacak. TCDD'nin personel alımına dair talep edilen belgeler ve daha fazlası için aşağıdaki personel alım duyurusuna tıklayabilirsiniz.

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Engelli İşçi Alım Duyurusu için TIKLAYINIZ.

Kamu personeli alımları, gündem haberleri, ekonomi haberleri ve daha da fazlasını yakından takip edebilmek için kpss cafe mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

14 Şub 2017 - 09:49 - Engelli Alım



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler