TCDD 3 Engelli İşçi Alımı Yapacak

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) 3 engelli işçi alımı yapacak. Başvurular 14 ile 23 Şubat 2017 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden alınacak.

Devlet Demiryolları Engelli İşçi Alacak 

TCDD'nin engelli işçi alımı yapacağına dair bilgilendirme Devlet Personelş Başkanlığı resmi internet sayfasından yayımlandı. Bilecik 123 Yıl Bakım Onarım şefliğinin engelli işçi alımı için başvuru işlemlerinin İŞKUR resmi internet sitesinden gerçekleşeceği bildirildi.

TCDD 3 Engelli İşçi Alımı Başvuruları İŞKUR üzerinden Yapılacak! 

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Manisa, Tatvan ve Bilecik'teki yol bakım onarım şefliklerine engelli işçi alacak. Başvuru işlemleri İŞKUR il müdürlükleri ya da Türkiye İŞ Kurumu Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi olan www.iskur.gov.tr adresinden gerçekleşecek. Başvurulara dair detaylı bilgilendirmeyi aşağıdaki duyuru linkine tıklayarak öğrenebilirsiniz.

TCDD Engelli İşçi Alım Duyurusu İçin TIKLAYINIZ

Kamu personeli alımları, TCDD duyuruları, gündemden gelişmeler ve daha da fazlası cep telefonuma gelsin diyorsanız, kpss cafe'nin siz değerli ziyaretçilerinin talepleri doğrultusunda geliştirdiği 'kpss cafe' isimli mobil uygulamayı cep telefonunuza indirebilirsiniz. TCDD engelli işçi alımına ilişkin aklınıza takılanları sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerle paylaşabilirsiniz...

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

06 Şub 2017 - 17:56 - Engelli Alım



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler