Garanti Bankası Engelli Memur alımı yapacak

Garanti Bankası "Engelli Personel Çalıştırma Zorunluluğu" kapsamında, engelli adayları istihdam edecek.

Garanti Bankası "Engelli Personel Çalıştırma Zorunluluğu" kapsamında, engelli adayları istihdam edecek.

 Olumlu adaylar, 4857 sayılı İş Kanunu'nun 30. maddesine istinaden “Engelli Personel Çalıştırma Zorunluluğu” kapsamında Şirketimiz bünyesindeki uygun pozisyonlarda görevlendirilecektir.

Not: Pozisyon ile ilgilenen adayların önyazılarında, engellerini ve engel derecelerini açık olarak belirtmelerini önemle rica ederiz.

Aranan Nitelikler

• Türkiye İş Kurumu'na kayıtlı ve en az %40 engel derecesi olan • Yüksekokul ve/veya Üniversite mezunu ya da öğrenimine devam eden,  • Yazılı-sözlü iletişim becerisi gelişmiş, iş takibinde başarılı, kişisel motivasyonu yüksek,  • Dinamik ve yoğun çalışma ortamına uyum sağlayabilecek,  • İkna kabiliyeti ve görev bilinci yüksek, ekip çalışmasına yatkın,  • MS Office programlarını kullanabilen,

Başvuru İçin Tıklayınız.

07 Oca 2015 - 19:59 - Engelli Alım



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler