EKPSS Puanlarıyla 1500 Öğretmen Alınacak ( Ön Başvurular Başladı)

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) puanlarıyla 1500 öğretmen alımı yapılacak. Engelli öğretmen alımıyla ilgili ön başvuru süreci bugün başladı. Başvurular MEBBİS ve İKGM üzerinden alınıyor.

EKPSS Puanlarıyla 1500 Engelli Öğretmen Alımı için Ön Başvurular Başladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 1500 Engelli Öğretmen alımı için ön başvuruları toplamaya başladı.

1500 ENGELLİ ÖĞRETMEN ALIMI ÖN BAŞVURU İŞLEMLERİ BAŞLADI

Geçtiğimiz günlerde MEB tarafından yapılan resmi bilgilendirmeyle 1500 engelli öğretmen ataması gerçekleştirileceği açıklanmıştı. Söz konusu alımlar için başvurular 21 ile 24 Şubat 2017 tarihleri arasında http://mebbis.meb.gov.tr ya da http://ikgm.gov.tr adresi üzerinden gerçekleşecek. Başvuruda bulunacak adayların lisans diploması, pedagojik formasyon ve 2016 EKPSS belgelerini başvuruda belirtmeleri gerekiyor.

Öte yandan 21 Bin Sözleşmeli öğretmen alımı için de beklenen açıklama gelmişti. Milli Eğitim Bakanlığı 90 branş için 21 bin sözleşmeli öğretmen alımı yapacağını açıklamıştı. 21 Bin sözleşmeli öğretmen alımı için ön başvuru işlemleri Mart ayı içerisinde MEB resmi internet sitesi vasıtasıyla yapılacak.

Kamu personeli alımları, engelli kamu personeli alımları ve gündemden gelişmeleri yakından takip edebilmek için kpss cafe mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

21 Şub 2017 - 16:23 - Engelli Alım



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler