Polis Alımı için İmza Kampanyasına Yoğun Katılım

20. Dönem polis alımı için önlisans mezunlarına da hak tanınsın isimli imza kampanyası devam ediyor...

Önlisans Mezunları 'POMEM'e Alınma Hakkı' için İmza Topluyor! 17 Bin Kişi İmzaladı

2017 Polis alımı için hazırlıklar devam ederken, gerek kadın polis adayları gerekse ön lisans mezunu adaylar POMEM konusunda kendilerine yönelik müjdeli haber bekliyor. Sık sık meclisin kapısını arındıran polis adayları 20'inci dönem polis alımlarında lisans mezunlarının yanında önlisans mezunlarına da şans tanınmasını talep ediyor.

Bir süre önce başlatılan imza kampanyasına 17 binin üzerinde polis adayı imza verdi. 'Bizler de Fethi Sekin, Ömer Halisdemir ağabeylerimiz gibi olmak isteyen gençleriz' diyen gençler kampanya metinlerinde "2016 yılı içerisinde yapılmış olan 20. Dönem Pomem alımlarinda yani lisansın yanında ÖNLISANS alımlarıda olmasını bunun yanında yaş sınırının Gun alma ibaresinin kaldirilmasini yaşin cikarilabilecegi yüksek seviye ye çıkarılması ve kadınlara da maksimum kontenjan ayrılmasını talep ediyoruz " ifadelerini kullandı. Önlisans mezunlarının POMEM imza kampanyasına "https://www.change.org/p/ön-lisans-mezunlarıda-polis-meslek-eğitim-merkezi-ne-pöh-ve-pomem-alınsın" adresinden erişim sağlayabilirsiniz. İMZA Kampanyasına katılım için lütfen TIKLAYINIZ

Kamudan haberler, gündemden haberler, son dakika haberleri ve daha da fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

22 Mar 2017 - 10:53 - Emniyet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

12

hakan - polis almayı bıraksınlar iş versinler iş..etrafınıza bakın bakalım nerde çalışıyorsunuz??mülteciler bile aylık maaş alıyorlar. kendi ülkemizde mülteci yaptılar bizi..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 10:53
10

Ahmett - Ortaöğretim KPSS den de alınsın. Baraj 70 olarak belirlensin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 10:53
08

Mehmet - Bence en önemlisi yaş düzeltilmesi gerkir 35 e kadar alımlar yapılmalı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 10:53
07

demir - dalga mı geçiyosunuz yoksa başka bişey mi anlamıyorum.menfaatiniz için olmayacak akıl dışı şeyler dile getiriyosunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 10:53
04

kasım - bence vatana millete hizmet vemek için yaş sınırı ortadan kalkmalıdır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 10:53
02

turkiywm - Yaş şartı esnetilsin derken en sonunda 40 olsun diyen cikicak. 28 ya da 30 olur en fazla.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 10:53
01

seyit - Bu sene unerversite son sinifim başburuya bizde katila biliyoruzmu .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 10:53


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler