Polis Akademisi'nden 21. Dönem POMEM Hakkında Yeni Duyuru

Polis Akademisi'nden yapılan son dakika açıklamasında 21. dönem POMEM'i yedek olarak kazanan, ancak askerde olan adaylara ilişkin dilekçe örneği yayımlandı.

Polis Akademisi Başkanlığından bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada 21. dönem POMEM 1. yedek planlamasında askerlik hizmetinde olanlara ilişkin dilekçe çrneüi paylaşıldı.

Akademi'den yapılan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

21. Dönem POMEM Sınavında 1.Yedek olarak planlanan adaylardan askerlik hizmetini yapmakta olanlar, silahaltında bulunduğunu belirten dilekçe ve üst yazıyı 15/03/2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar Başkanlığımız (0 312 462 87 29) numarasına ivedi olarak faks göndermeleri gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar dilekçe ve üst yazılarını göndermeyen adaylar haklarından feragat etmiş sayılacaklardır.

ÖRNEK DİLEKÇE İÇİN TIKLAYIN

152 YEDEK ADAY ÇAĞRILDI

21. Dönem POMEM 1.yedek aday yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. 21. Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine polis memuru olarak yetiştirilmek üzere planlanan asıl adaylardan lisans mezunu 10 kadın, ön lisans mezunu 140 erkek, ön lisans mezunu 2 kadın adayın yerine yedek aday planlaması yapılmıştır. 
Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar ile ilgili olarak adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Bundan sonra yapılacak yedek planlamaları için adayların Başkanlığımızın http://www.pa.edu.tr internet sitesini takip etmeleri gerekmektedir. 
Tüm adaylara ilanen duyurulur.

YERLEŞTİRME SONUÇLARI

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

14 Mar 2018 - 10:13 - Emniyet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler