PMYO ve POMEM Eğitim Sonu Sınav Sonuçları

31 Ağustos 2018 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsünde yapılan PMYO ve POMEM Eğitim Sonu Sınav sonuçları açıklandı.

31 Ağustos 2018 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsünde yapılan PMYO ve POMEM Eğitim Sonu Sınav sonuçları açıklandı.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 2018 yılı Polis Meslek Yüksek Okulları PMYO ve Polis Meslek Eğitim Merkezleri POMEM eğitim sonu sınav sonuçları açıklandı.

31 Ağustos 2018 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsünde yapılan PMYO ve POMEM Eğitim Sonu Sınav sonuçları açıklanmıştır ifadeleri kullanıldı. E-Devlet şifresi ile PMYO ve POMEM eğitim sonu sınav sonuçlarına ulaşılabilir.

PMYO ve POMEM’ler için sınavlar 31 Ağustos 2018’de Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsünde gerçekleştirilmişti. PMYO ve POMEM için polis memuru ve komiser yardımcısı adayı personelin eğitim sonu sınav sonuçlarını öğrenmeleri için Polis Akademisi Başkanlığının internet sitesinde yer alan sonuç sorgulama sayfasına erişim sağlamaları gerekmektedir.

31 Ağustos 2018 tarihli POMEM ve PMYO eğitim sonu sınav sonuçları için TIKLAYINIZ.

12 Eyl 2018 - 17:13 - Emniyet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler